de start
van onze kweek

Karaktervol, smakelijk vlees met een onovertroffen vetmarmering

onze passie

Nadat wij in het restaurant lange tijd werkten met het Amerikaans angus vlees (usda prime) en dit soms moeizaam verliep alsook negatieve ecologische voetafdruk zijn we gestart in 2015 met het importeren van hoog kwaliteits angus embryo's vanuit Amerika.

draagkoeien

kweekbedrijf Frankrijk

Deze werden dan geplaatst in draagkoeien bij de familie cocquit in pittem langzamerhand hebben wij een mooie kwalitatieve kudde opgebouwd in zwevegem. Waarbij we reeds stieren verkochten aan crv belgie een partner van ons in polen en naar ons eigen kweekbedrijf in Frankrijk.

uitgestrekte weiland

boerderij

natuurlijke wijze

afmesting helkijn

De kalveren van onze Black Angus-runderen worden op natuurlijke wijze geboren en blijven daarna minstens zes maanden bij de moeder. Ze worden dus niet meteen op flesvoeding gezet, zoals bij de meeste kweekdieren wel het gevallen is. Zo krijgen we puur kwaliteitsvlees. De familiale band bij Black Angus-runderen is van nature heel sterk, dat willen we respecteren.

uitgestrekte weides

Natuurlijke kuddes

samengesteld mengsel

klassieke muziek

voorliefde

Restaurant argendael

Wij hebben reeds vele jaren een voorliefde voor hoog kwaliteits vlees we hebben lange tijd gezocht om het beste uit ons vlees naar boven te brengen.

smaken optimaliseren

onze werkwijze

het restaurant